FISKESUPPE PÅ 1-2-3 PERFEKT BÅLMAT I HVERDAGEN!

fiskesuppe

Ingredienser 6-8 pers:

KRAFT: Den kan du lage selv eller gjøre det enkelt med:

-1,2 l vann og fiskebuljong

SUPPA:

-4 gulerøtter, skrelt og delt i skiver

-1/2 sellerirot delt i små biter

-1 purre hakket i små skiver

-1/2 kg torskefilet i småbiter

-1/2 kr laksefilet i småbiter

-1 boks fiskeboller

-3 ss hvetemel

-1ss edikk

-1 boks kremfløte

-1 boks seterrømme

-1 pk bacon i biter

-salt og pepper

HJEMME: (evt på tur)

-Del bacon i småbiter og stek den, legg den på boks.

-Hakk alle grønnsaker i skiver og biter og legg de på boks.

-Del opp fisken og legg den i boks.

-Putt mel, salt og pepper i bokser.

-Ta 1,2 l vann på flaske og pakk ned buljong, rømme, eddik og fløte.

PÅ TUR:

-Hell vann og buljong i en gryte, kok opp.

-Når den er kokt opp kan du røre inn edikk, mel, kremfløte, rømme og grønnsaker. La koke i 5 min.

-Ta så i fisken og bacon, smak til med salt og pepper, la trekke i ca 5 min.

fiskesuppe laget på bål

Denne suppen var utrolig god, og alle 3 ungene elsket den. Suppen hadde en nydelig smak og varmer godt på tur. Den var også så enkel å lage, så vi hadde tid til å forberede den hjemme etter jobb, skole og barnehage, før vi dro ut i skogen. Perfekt bålmat i hverdagen!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: