Krydret linsesuppe på bål, en klar favoritt!

OPPSKRIFT:

-4-5 Gulerøtter

-5 skalker av en fenikkelrot

-4 dl røde linser

-2 liter vann

-4 grønnsaksbuljongterninger

-1.5 dl couscous

-3 gule løk

-3 cm ingefær

-3 ss olje eller smør til steking

-1 ss malt spisskummen

-1 ss malt koriander

-2 ts gurkemeie

-salt og pepper

-1 boks lettrømme

-Chillipulver hvis du ønsker sterk suppe

-Skjær gulerøtter i skiver og finhakk resten av grønnsakene. (Vi gjør ofte dette hjemme i forkant av turen)

-Kok opp vann og buljong

-Legg i gulerøtter, selleri og linser, la koke i 5 min.

-Legg kjelen til side, hell i couscous, la dette svelle, mens du steker løken (myk og lett farget)

-Bland ingefær og krydder i løken og stek i ca 2 min. Bland det så inn i suppen.

-Kok suppen i ca 10 min. Rør inn rømmeboksen.

-Strø i litt chillipulver til de som ønsker sterk suppe.

Oppskrift krydret linsesuppe på bål

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..