Snowboardtur

For noen mnd siden tok jeg min første tur i bakken med alle barna på snowboard.

Minstejenta prøvde for første gang og det gikk over all forventning. Siden den gang har det nå blitt noen turer til Budor og Sjusjøen de siste helgene, med både buss og bil. Første gangene dro vi uten Nordiccab og jeg ble bærende på stor sekk med utstyr og mat på ryggen og minstejenta på skuldrene. Ungene måtte bære en del selv og det ble tungt og slitsomt for oss alle.

Jeg bestemte meg derfor for å ta med Nordic Cab Explorer og teste ut meien man fester på fronthjulet. Denne egner seg også utmerket som pulk. Når man først skal trille på bar bakke og inn på buss og deretter ut i snøen passet den meien perfekt ved alpinanlegget og sidehjulene trillet også godt med den meien i front.

Dagen ble så mye enklere for oss alle. Snowboard, mat og utstyr kunne trilles og minstejenta fikk slappet av når hun var sliten.

Nordiccab pulk
Med brett og utstyr i caben kunne ungene leke seg frem til bakken
Nordiccab axso ski meie
Med meien i front trillet vognen lett i alpinanlegget
Glade barn klare for nedfart og sprell i bakken

Nordiccab turvogn for snø
Godt å kunne slappe av etter en lang dag i bakken

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: