Ambassadør Bente Fivelsdal

Hei, eg heiter Bente Semmingsen Fivelsdal og er ei turglad bestemor på 49 år.

Det kjekkaste eg veit er «mikroeventyr» med familie og venner, eg er òg turleder i Nordhordland Turlag/Barnas Turlag.

Eg er så heldig å bu i eit fantastisk flott nabolag på Risasjøen i Lindås, eg stortrives og har budd her i 29 år!

Eg har mann, 3 voksne barn, 3 svigerbarn, 3 barnebarn, 2 katter og 2 høns. Dei eldste barna har stifta egen familie og bur i nærheten. Vi alle liker oss godt i naturen, og tilbringer mykje tid på og ved sjøen og har hytte på fjellet i Stordalen, -inngangsporten til Stølsheimen. Vi er heldige og har kort vei til alt! – sjø, -fjord, -skog, -lyngheier, -fjell, -elver, -skjærgård og innen en liten time er vi i verdens fineste by Bergen!

Hver sommer reiser eg og to venninner på eventyr; » På loffen langs norskekysten » , det spørs om ikkje «eventyr-vogna» må være med på vårt neste tur! 🙂

Eg gleder meg til å være ambassadør for Nordic Cab og mange turer med «eventyr-vogna».

 

Bente 🙂

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: