Ambassadør Luella

Mitt navn er Luella, jeg er 27 år gammel og jobber som sykepleier. Jeg bor på Rena sammen med min samboer Jan på 36 år. Og på slep bak i nordiccaben ligger som regel Thor som fyller 1 år i mars!

Vi er en aktiv familie som liker å være mye ute på tur, både sommer og vinter, og derfor er Nordiccab Explorer genial til vårt bruk. Vi elsker at vi slipper å ha mye forskjellig utstyr, for eksempel en sykkelvogn, en pulk, en løpevogn. Med Nordiccab Explorer får vi alt i en pakke, noe som vi digger.

Hittil er det pulkdelen til Nordiccab som har blitt mest brukt. Vi er så heldige å ha flotte langrennsløyper lett tilgjengelig her i Birkebeinerriket, og nordiccaben gjør det lett for oss å kunne dra sammen på tur!

Vi liker at Nordiccab har en 5-punktssele da Thor kan være som en liten mark å forsøke klatre ut dersom han ikke er spent godt fast, hehe. Veldig fint at Nordiccaben så og si er vindtett og det blir lunt og godt inni den, og pluss i boka for at man kan legge ryggen helt ned i liggende stilling!

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med nordiccaben vår, samt å få testet de andre funksjonene til vognen i løpet av året, og årene som kommer!

Instagram

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: