Bestemor med «eventyrvogna»

Vinteren på Vestlandskysten har vært våt og vindfull. Det passa derfor perfekt at «eventyrvogna» ankom Risasjøen like før jul. Med sine store hjul, lun og god «kahytt», har det blitt mange flotte eventyr med barnebarna i den supre og brukervennlige vogna til Nordic cab explorer.

 

De siste to årene har barnebarna kommet på løpende bånd: storebror Brian 2 år, lillebror Jøran 9 mnd. Elena på 2 år som blir storesøster til sommeren.

Heldige bestemor som er veldig glad i tur og friluftsliv har fått seg nye turvenner til å utforske naturens eventyr året rundt!

Brian og Jøran bur i nabolaget, Elena ein liten kjøretur unna, og heldige meg får lov å låne dei mykje.

 

Vogna er stødig, lett og solid å kjøre. Den har ei ekstra løkke på håndtaket som kan festes rundt hånda som ein ekstra sikkerhet om ein skulle vere uheldig å snuble og miste taket i vogna.

Om ein vil ha vogna med i bilen er komponentene enkle å demontere. Foreløpig er det dei stor hjula eg har brukt, dei har vært perfekt til varierte turer i både ulendt terreng og asfalt.

 

Nærturer i kvardagen er det me likar aller best og eventyra finn me overalt. Med gode klær, sko og Nordic cab explorer er det supert å gå ut i all slags vær og ha det kjekt sammen med små gullklumper!

– Hoppe og springe i sølepyttane med frydefull latter.

– Sjå små pinneblad-båtar seile avgårde i elva der det ein gong stod kvernhus til å male korn til mjøl.

– Ein tur innom leikeplassen og suse ned seilebana, disse litt og kjøre litt bil i sandkassen.

– Måneskinnstur på stiane i Risøyne ein stille fin kveld i klar og frisk luft.

– Hompe seg over stokk og stein på skogsstien, høre fuglene sin nydelige fuglesang og glede oss til våren som kjem stadig nærmare.

 

Det som er så utrulig flott med Nordic cab explorer er at det er enkelt å komme seg ut og inn av vognen, barnebarna kan utforske naturen både til beins og inne fra vognen gjennom de store vinduene i front og på sidene. Når små føtter trenger kvile og vil sitte i vognen så kan bestemor trimme seg og få opp pusten og tempoet. Det er rett og slett eit kinderegg! Tur, kos og trim!

Fremover gleder vi oss til lysere ettermiddager, – og da skal sykkelen frem!

 

Hilsen

Bestemor og sine små turvenner

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: