Start Life Exploring – full rulle i skogen!

Jeg har ventet som et lite barn på at vinteren skulle komme og snøen med den. I fjor hadde vi nemlig noen kjempefine skiturer med vår Urban Blue 2 i 1. Og som jeg så frem til å gjenta det i år, med Explorer. Dessverre lot snøen vente på seg (jeg venter stadig, men NÅ har jeg faktisk gitt opp for i år) og vi fikk ikke prøvd. Men neste vinter har jeg stor tro på!

Start Life Exploring @FruBeversHverdag
Start Life Exploring @FruBeversHverdag

Likevel er Explorer i bruk daglig. Frem til nå har den vært med hver dag til og fra barnehagen. På turer i helgene. Nå som vi er i lock down, brukes den om mulig enda mer. Både som løpevogn og sykkelvogn i skogen.

Start Life Exploring @FruBeversHverdag
Start Life Exploring @FruBeversHverdag

Oskar er veldig glad i vognen sin og senest igår kommanderte han meg ut, for han ville sitte i vognen. Det pøsregnert og blåste til alle kanter, men ut måtte jeg altså. Da slo det meg plutselig. Så lunt og godt det må være å sitte inni vognen. Helt beskyttet for vær og vind! Med en panoramautsikt mot hele verden! Du kan se filmen i kommentarfeltet under.

Start Life Exploring @FruBeversHverdag
Start Life Exploring @FruBeversHverdag

Jeg har gjennom 5 barn, hatt maange vogner! Flere enn du kan forestille deg – jeg lover. Men vet du? Nordic cab vognene slår ALLE vognene jeg har hatt! Det er en grunn til at jeg faktisk har 2 Nordic cab vogner! Allsidigheten og komforten til den/de som sitter inni vognen er desidert to ting jeg vil trekke frem.

For oss er dette faktisk perfekt match! Vognen(e) er blitt fast turkompis. Innimellom får Oskar besøk av en liten venn som vil sitte på, en storebror som har ben som ikke virker (for det skjer innimellom faktisk 😂) også har jeg alltid plass til ekstra klær, drikkerflakser etc. Og det er moro å dytte sin egen vogn, skal jeg si deg.

Start Life Exploring @FruBeversHverdag
Start Life Exploring @FruBeversHverdag
Start Life Exploring @FruBeversHverdag
Start Life Exploring @FruBeversHverdag

Nå som vi skriver mars og våren endelig er, ser jeg frem til masse fine sykkelturer med den fine gjengen min. De 3 minste guttene har nemlig fått splitter nye sykler – noe sier meg at vi kommer til å sykle mye i ukene fremover. Om DU vil følge oss ut på flere spennende eventyr, følg oss gjerne på https://www.facebook.com/frubevershverdag/ 😍

Hvor i naturen trives du best?
Klem,

Linn –

5 barnsmamma og selvutnevnt daglig leder i familien O.j.💙

Pst! Grunnen til at jeg IKKE har på hjelm på toppbildet, er at jeg ikke sykler på turen. Men mannen ville ikke være med på bildet. Jeg bruker alltid hjelm på sykkeltur!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: