Nye turminner skapes

Nå har vi hatt vår Nordic Cab Explorer i drøye to måneder. Her kommer litt om våre erfaringer så langt.

Det er litt merkelig å tenke på alt som har skjedd de siste to månedene. Egentlig føles to måneder som to år, men selv om vi er inne i en rar tid har vi også fått oppleve mye.

Vinteren vi ventet på festet aldri helt taket. For oss som bor på Konnerud er det uvant kost at januar og februar glir forbi uten at vi må stå opp før jobb for å måke snø.

Likevel har vi fått noen fine skiturer i sammen alle tre. Noen av de har vært på fjellet, mens andre har vært i Drammensmarka og traktene rundt.

Før vi fikk vognen var vi begge litt skeptiske til å gå på ski med pulk da vi tenkte det var ustabilt, tungt å gå med og at vi ikke ønsker å ødelegge løypene.

Der har Explorer virkelig overrasket oss. Den er enkel å manøvrere, stødig i utforkjøringer og man kan fint gå både skøyting og klassisk med vognen. En annen positiv ting er at skiene glir fint oppå snøen slik at man ikke ødelegger nykjørte skispor for de som kommer bak.

Du merker selvsagt at du drar på ekstra vekt, men det har ikke vært noe problem å gå lange turer i ulendt terreng.

Våren er i anmarsj


Nå er vinteren på hell og våren i full anmarsj. Vi har allerede rukket å finne frem syklene og fått et par fine turer med vognen. 

Det vi virkelig har merket nå er hvor utrolig anvendelig vognen er. Dersom vi ønsker å ta en sykkeltur om morgenen og en joggetur på ettermiddagen er det utrolig enkelt å bytte om.

Helt siden vi traff hverandre har vi vært glade å være på tur sammen. Det trenger ikke å være de største ekspedisjonene, for oss er det vel så viktig med de små hverdagsturene.

Før vi fikk datteren vår snakket vi om at vi ønsket å videreføre det også når vi ble tre. Det har blitt veldig mye enklere etter at vi fikk Explorer.

Og viktigst av alt – Hanna storkoser seg i vognen enten det er på ski, sykkel eller løpetur J

Det er mye som er usikkert i disse dager og mye vil forandres. Da er det ekstra viktig å sette pris på de små øyeblikkene, naturopplevelsene og hverdagsturene.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: