Når baby’n endelig får se ut!

Vi har nå hatt vår Nordic Cab Explorer i noen uker. Planen var selvsagt og endelig få introdusere Henrik for snø og skiturer, men med den tiden vi nå lever i ble det litt annerledes.  Fjellpåske ble byttet ut med Markapåske, for selv i unntakstilstand er det viktig å komme seg på tur.

 

Turveiene i Lillomarka er allerede bare så vi startet med korte nærturer for å se hvordan Henrik trivdes i vogna. Han er bare fire måneder ,så til nå har han kun ligget i vanlig bag-vogn. Det ble helt klart en ny verden for han å sitte i Explorer´n. Endelig kunne han se ut! Og for første gang kunne vi dra på tur utenom sovestundene, vi kunne også være ute mye lengre.

 

Han virker å sitte stabilt og behagelig i babysetet (ekstrautstyr).  Hvor mye han sitter oppreist/ligger kan justeres ved å heve/senke ryggen som vanlig. Vi har foreløpig kun hatt han i en stilling der han både ser ut, men også sovner når det er tid for det.  Med et barn står setet midtstilt, og da er det god plass til bagasje på hver side inne i vogna samt i oppbevaringsrommet bak ryggen.  Vi har hatt med både jervenduk, hengekøyer, ekstra tøy, stellebag, samt mat og drikke i vogna. Null problem!

 

Vi opplever vogna som sikker. Det er gode luftemuligheter med insektsnett. Med det fine været vi har hatt i det siste har UV-trekket foran, og mulighetene for å mørklegge sidevinduene kommet godt til nytte.

 

Vi har til nå valgt å bruke Jogger-funksjonen. Det store fordekket gjør at det triller godt uten for stor motstand og må røtter forseres, går dette helt fint. Lett justerbart håndtak med mange nivåer er også en fordel når det er høydeforskjell på mor og far.

 

Vi er foreløpig veldig fornøyde med Jogger-funksjonen, og kanskje rekker vi å teste vogna som pulk også før snøen går. Det ryktes om MYE snø i fjellet!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: