Norgesferie

Hvilke planer har folk lagt for sommeren? Norgesferie er mer aktuelt enn noen gang og kanskje begrepet nærtur og.  I fjor sommer hadde jeg flere teltturer med Odin i Trollheimen. Kveldene ble brukt til å studere kart og pakke Nordic Cab exploreren, så jeg var sikker på jeg hadde med meg nok. Alt som hører til en luksustelttur og litt mer fikk plass, og så klart Odin. Det geniale med vognene er at det er enkelt for Odin å komme inn og ut av den. Det gjorde det lett og da kunne stroppe fast balansesykkelen på håndtaket på exploreren. 

Foto Jostein Vægne
@josteinv

I år blir nok mye likt, men vil og være flinkere til å bruke nærområdet. Alle vet vel hvor slitsom det kan være å pakke bil, få med barn inn i bilen og ikke minst dra fra strand/lekeplass. Det vi har erfart er å bruke exploreren mere aktiv til turer i nærområdet. Det gjør det lettere å forflytte seg og oppdage nye steder på en helt annen måte og personlig har jeg erfart at Odin er mere positiv til hele turen.

Mvh 

Jostein Væge

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: