Vinter blir til sommer

Vi teller 26 mai, og enda er det skiføre her. Nå veksler vi litt på hva vogna brukes til, og heldigvis bytter man lett fra ski til hjul. Det merker jeg mest nå, som snøen sakte men sikkert har begynt å smelte bort og vi er i sesongskifte da vinter blir til sommer.

Nordic Cab Explorer

Jeg har fått prøvd hundedraget noen få ganger. Ikke helt med hell vil jeg si. Tror det må litt mer øving til før hundene våre blir vant til å trekke vogna. Men det får bli en oppgave for sommeren, for det var uten tvil veldig moro for passasjeren!

Nordic Cab Explorer hunde kit

Nå gledes det egentlig til full sommer, og vi blir nok som i fjor, ta med Exploreren på mange av de. Den er super når man skal ut med små barn, som kanskje trenger å hvile litt innimellom, samtidig som det er plass til veldig mye bagasje i den. Et godt tips til de som skal på Norgesferie og oppleve det vakre landet vårt.

Gleder oss til sommeren

.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: