Eventyrvogna

En merkelig tid

Da vår var i anmarsj med lysere dager, ble vi ganske satt ut fra vår vanlige hverdag, – Korona! Viruset som la seg som en mørk skygge over hele verden. Rystet og lamslått opplevde vi at det meste rundt oss stoppet opp. Norge tok grep og vi holdt oss hjemme. Midt oppe i dette fylte jeg 50 år, familie og venner hadde samlet seg med god avstand ute med flagg og sang. Denne feiringen vil bli husket. Hjertevarme og drivhus var gaven!

I disse merkelige ukene og etter hvert som månedene som gikk var det utrolig fint og se frø spire. Drivhusbygging såing og kjøkkenhagen har vært en ren rekreasjon. Foruten Man og barn har «eventyrvogna» vært min store hjelper i kjøkkenhagen. Vi har brukt Nordic Cab som trillebår, flyttet alt fra tunge jordsekker, gjødsel, planter og redskaper til rusk og rask fra hagen. Trillebåra har også blitt brukt til å frakte sand, singel og tang fra fjæra. Barn og barnebarn har også fått tatt seg en tur med den ombygde Nordic Cab trillebåra.

Trillebårhåndtak
Nordic Cab trillebår

17 mai

Endelig ble det sol og varme, det ble igjen åpnet før at man kunne samle seg i små grupper. Vi er så heldige å bo i en fantastisk skjærgård og vi trenger ikke reise langt for de gode opplevelsene. 17 mai helgen ble «eventyrvogna» lastet med flagg, fenalår, god mat og det som skall til for en fin feiring av nasjonaldagen. Jeg drog vogna ned til nøstet og lastet godsakene opp i en familievenn sin seilbåt. Ferden gikk til Austrheim og båtkortesje som erstatning for 17 mai tog. Det var en opplevelse og et minne for livet.

Pinse

 

Pinse

Pinsehelga strålte med sol og varme. Familien var samlet hver dag ved nøstet, det ble bading i fjæra og lufteturer på sjøen. «Eventyrvogna» gikk i skytteltrafikk med godsaker og masse is. Vi har ca 250 meter og gå fra huset, de siste 100 meterne er på sti, så «eventyrvogna» er vår nye arbeidshest. Nordic Cab sin gode lastekapasitet, gjør at vi nesten ikke har brukt bil ned til parkeringen ved stien. Rett og slett et bærekraftig og miljøvennlig hjelpemiddel. Nå krysser vi fingra for en lang, varm og korona fri sommer! Eg satser på kortreiste reiser med «eventyrvogna»

Vår hilsen fra                                                                                                                                                                                                                                bestemor og arbeidshesten «eventyrvogna»

 

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: