Pulk Testvinner

Nordic Cab Explorer testvinner

Med hjelp av skiforeningen har Dinside kjørt en duell mellom Fjellpulken Classic og Nordic Cab Explorer. Fjellpulken er en tradisjonell barnepulk som kun kan brukes til skiturer. Nordic cab Explorer kan brukes som pulk, sykkelvogn, barnevogn, jogger, turvogn, og varevogn. Bortsett fra at begge er tiltenkt og frakte barn med på skitur, er svært forskjellige. Testen ble gjort av fire personer med mye langrenns erfaring, to journalister og to personer fra skiforeningen. De har gått korte turer med hver av pulkene, inni pulkene har de hatt vekt på 15 kg, som tilsvarer vekten til en gjennomsnittlig treåring.

testvinner
Nordic cab Explorer pulk testvinner

 

Pulk test kriterier

Vurderingen er gitt ut ifra følgende kriterier:

  • Hvor behagelig er pulken å dra?
  • Hvor stabil føles pulken?
  • Opplever man at pulken «slår» mot kroppen?
  • Hvor praktisk er pulken ved frakt og ved bruk?
  • Hvem passer pulken best for?

Vurdering

– Pulken er behagelig å trekke, ikke minst på grunn av en svært behagelig sele som sørger for at du trekker med hele overkroppen. Den ligger godt på skien ved hjelp Pulken føles stabil, og man er aldri redd for at den kan velte. Den ligger godt på skien ved hjelp av sine brede ski.

– ÉN stor fordel er at pulken, når den er slått sammen, fint får plass i et stort bagasjerom.

– Den gir en god skiopplevelse til en aktiv og allsidig familie som ønsker å komme seg ut på ski med barna. Nordic Cab Explorer får terningkast fem og er en knepen testvinner.

testvinner
Pulken føles stabil

Les hele testen i Dagbladet her

 

 

 

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: