Hverdagsmagi

Glede og takknemlighet

2020 ble ikke året for det store utfluktene og de største sammenkomstene. Likevel er vi takknemlig for alt året ga oss.

Selv om mye ble satt på vent og året ikke ble slik i så for oss når vi gikk in i 2020, har det vært et år vi ser tilbake på med glede og takknemmelighet. Det ble ikke året for de store utfluktene og de største sammenkomstene, men det ble et år hvor vi fikk kjenne på følelsen av å leve litt saktere.

Skitur med Nordic cab Explorer pulk

 

Små nære øyeblikk som skaper hverdagsmagi

Selv om hjemmekontor og avlyste aktiviteter kan bli kjedelig i lengden, gir det også en mulighet til å komme nærmere hverandre. For vår del som fortsatt har helsa og økonomi i behold har det vært fint å kjenne på litt roligere dager og hvor mye vi setter pris på de små, nære øyeblikkene.

Som turer i nærmiljøet.

Som det å rusle sammen til barnehagen.

Som samtalene rundt middagsbordet.

Datteren vår er nå halvannet år. Hun bryr seg ikke om vi ikke kan reise utenlands, hun synes det er gøy å vaske hender og hun lar seg ikke påvirke av et skremmende nyhetsbilde. I hvert fall ikke enda. For henne gir det like mye å kunne ta en tur i Nordic Cab, finne seg en rasteplass og ta lunsjen ute. Eller ta en tur med vogna rundt i nabolaget.

Det er sånne øyeblikk som skaper hverdagsmagi.

Hverdags magi

De små nære tingene

I en vanlig, hektisk hverdag er vi kanskje litt for dårlige til å dyrke denne magien. Vi stresser fra en aktivitet til en annen og har lett for å glemme det som egentlig betyr noe. derfor kan en pandemi forhåpentligvis også gi oss noen nyttige lærdommer. At når alt kommer til alt, er det ikke utenlandsturene, de store sammenkomstene og de materielle godene som betyr mest.

 

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: