Det nærmer seg sykkelsesong

Sykkelsesong

I Norge brukes sykkelen mest om våren, sommeren og høsten – selv om noen trosser vær og vind og sykler året rundt. Nå har snøen smeltet mange steder i landet og det er tid for å ta frem sykkelvognen, gi den en vårpuss og starte en ny sykkelsesong.

Vedlikehold

Vedlikehold

Vedlikehold hjul

Vask regelmessig og smør akselboltene. Sjekk sykkelfeste, hydraulikkslangen og sykkel drag for slitasje og skader. Erstatt umiddelbart hvis skade eller vesentlig slitasje synlig. Pass på at ikke stropper eller andre løse deler kan bli viklet inn i hjulet.

Sykkelfeste
Sykkeldrag

 

Vedlikehold Kalesje

Ved behov for rengjøring, vask med mild såpe og kaldt vann. Ikke benytt sterke vaskemidler. Rifter hull i kalesjen kan være farlig for barn og bør repareres umiddelbart. Ved langtidslagring bør ikke kalesjen stå i direkte sollys. Det anbefales å demontere vognen, pakke alle deler i bunnkassen, samt trekke et varetrekk (fås kjøpt som ekstrautstyr) over bunnkassen. Explorer har en avtagbar kalesje som glir i aluminiums skinner. Dette gjør det enklere å rengjøre kalesjen.

Oppbevaringstrekk

Setetrekk/seteputer

Vask med mild såpe og vann. Ikke benytt tørketrommel. Noen ganger blir ting slitt og trengs å byttes ut, vi har reservedeler til Nordic Cab. eller mangler du noe ekstrautstyr, med det rette tilbehøret finnes det mange bruksmuligheter for din Explorer.

Én kommentar til “Det nærmer seg sykkelsesong”

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: