Gleden av og få være med

Mange turer med ski på beina

Forrige vinter var helt fantastisk! For vårt tilfelle så tilbrakte vi mange turer med ski på beina, da kommer vi oss langt inn i fjellet der vi trives best, omringet av urørt natur. Ved bruk av Nordic Cab Explorer pulk har vi følt at vår minste på snart 9mnd har fått kjenne på naturglede, vi hør stadig fnising og latter fra vogna og det varmer et pappa og mamma hjerte.

Med ski på beina

Felleskap

Naturglede er utrolig viktig for oss at barna får kjenne på, for det å være ute det skal være en glede fra start til slutt. Det er også godt å vite at den minste sover trygt og godt i vognen, men kanskje mest av alt har minst mann kjent felleskapet på nært hold på turene som vi har vært på vinter. Han elsker å titte ut av vinduene der han kan se det samme som vi ser, nemlig det vakre som omringer oss, fra majestetiske fjell til magiske solnedganger. Gleden er stor ved å få være med, uansett hvor stor eller liten man er.

Påske stemning på fjellet

Håper du også har gode minner fra forrige vinter og er klar for å skape nye minen denne vinteren.

@Norwegiantrio

Én kommentar til “Gleden av og få være med”

  1. Tilbaketråkk: Skitur med Barn -

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: