Historie

Om oss

Det var en gang en nordmann på Hamar som ville at hans barn tidlig skulle få oppleve hverdagens- og feriens små eventyr. Dette var startskuddet for Nordic Cab. Fortsatt utvikles og forvaltes hans arv og grunntanke i alle av Nordic Cab sine produkter og ledd. Multivogna er nøye gjennomarbeidet med høyt fokus på komforten og sikkerheten til barna. Gjennom årene har multivogna mestret lange turer som USA på tvers, Norge på langs og krysset Grønland. Mest av alt er den med på å gjøre hverdagen enklere for mange tusen småbarnsfamilier.

Tidslinje:

1983: Første vogn laget med trekk for hund

Vogn med trekk for hund

1991: Hamar produkter etableres, utvikler og selger sykkelvogn og pulk med navnet «Rocky»

Rocky

 

2002: Rocky-2 kommer på markedet

Rocky-2

2006: Skifter navn til Nordic Cab og første utgaven av det som er dagens Explorer

kommer på markedet

Explorer 2006

 

2019: Nordic cab Solutions AS etableres

Explorer 2019

 

Høsten 2019 måtte vi tenke nytt. Vi er i et spennende og utfordrende marked med store og dyktige konkurrenter. Den nye strategien ble direktesalg via vår egen nettbutikk. Med denne strategien kan vi gjøre det vi er best på, kundeservice og produkt. Med ny og forenklet verdikjede kan vi tilby deg kvalitetsproduktet Nordic Cab Explorer til en rimelig pris.

 

2021: Nordic Cab Explorer pulk blir testvinner i Dagbladet

testvinner
Nordic cab Explorer pulk testvinner

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: