Norgesferie

Klar for sommerens eventyr

Planlegger du norgesferie i sommer? Bruk årets ferie aktivt sammen med barna. Nå har du mulighet til å utforske nye steder, veier, og fjell. Med Nordic Cab er du klar for sommerens eventyr. Explorer kan brukes som sykkelvogn, barnevogn, joggevogn, turvogn varevogn og som pulk til vinteren.

Ferie med Sykkelvogn

Skal dere på sykkeltur? Explorer er det barnevennlige alternativet, sikkerhet, komfort og brukervennlighet er vår høyeste prioritet. Sykkelvognen har ekstra innvendig høyde slik at barna ser godt ut og kan utforske verden på sykkelturen. Les mer om fordelene med Nordic Cab sykkelvogn her

Sykkelferie med barn

 

Barnevogn

Nordic cab Explorer barnevogn kan dere få mange fine turer sammen. Den kan brukes som barnevogn til et eller to barn og er perfekt som søskenvogn, Sammen med babysete vill du kunne få en vogn du og barnet kan bruke helt fra barnet er nyfødt. Sete i Explorer kan justeres fra hvilken som helst posisjon, og helt ned til en horisontal flat seng for best mulig sovestilling. Vognen har integrert myggnetting, svakt sotede vinduer med UV-filter og nedtrekkbare solskjermer. Med noen enkle grep legger du sen sammen og vognen tar ikke større plass i bilen enn en barnevogn. Les mer om fordelene med Nordic Cab barnevogn her

På ferie med barn i barnevogn

 

Ferie med Joggevogn

Skal dere på tur i fjellet eller skogen? Store hjul gjør at vognen triller godt på ujevnt underlag. Det er god plass bak sete for oppbevaring av utstyr til turen, ved siden av setene er det også oppbevaring av for eksempel leker og drikkeflasker. Les mer om fordelene med Nordic Cab joggevogn her

Telttur med barn og pakning i joggevogn

 

Sommer ferie med barn i Turvogn

Nordic Cab turvogn gjør det enkelt å vandre på stier og ulendt terreng. Ønsker du å gå tur hvor du normalt ikke kommer frem med barnevogn? Da er dette den perfekte løsningen for turen, og du slipper bæremeis for barna og tunge sekker til utstyret. Den solide bunnkassen beskytter barn og vogn mot stener og andre hinder på veien. Er man to hjelper man til over de vanskeligste hinder med hjelp av håndtak. Les mer om fordelene med Nordic Cab turvogn her

Turvogn

Bruk Varevogn på sommerens turer

Explorer kan også brukes som varevogn. Fest den etter sykkelen eller bruk den med selen som en tur vogn. Her er det nesten uendelig med bruksmuligheter for deg som ønsker å frakte ting på en enkel måte hele året. Les mer om fordelene med Nordic Cab varevogn her

Med varevogn kommer du lett frem i ulendt terreng 

 

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: