Nordic Cab Explorer – Barnevogn

Hvorfor bruke Nordic Cab Explorer som barnevogn?

Det finnes flere fordeler med å bruke Nordic cab Explorer som barnevogn. Explorer har hele seks bruksområder, barnevogn, sykkelvogn, jogger, pulk, turvogn og varevogn. Den kan brukes til et eller til barn. Sammen med babysete vil du kunne få en vogn du og barnet ditt kan bruke helt fra barnet er nyfødt. Med babysete installert, er det fortsatt plass til et barn på siden av.

Barnevogn

Kompakt barnevogn

Explorer kan med enkle grepp legges sammen, og man trenger ikke verktøy. Ingen av komponentene til vognen er lengre enn selv kupeen, noe som gjør dette til en vogn man enkelt får plass til i bagasjerommet på bilen. Lagt sammen er den ikke mye større enn en gjennomsnittlig barnevogn. Trillehjulet som sitter i front er montert på selv bundelen av barnevognen, det gjør at vognen blir smidig å ta med seg i butikker eller på busse. Sammenlignet med andre tvilling / søskenvogner er Explorer veldig smidig.

Fordeler med Nordic Cab Explorer barnevogn

Sete i Explorer kan justeres fra oppreist til flat posisjon. Dette gir god komfort og fleksibilitet for barnet enten det er våkent, sover eller slapper av. Er det kun ett barn i sykkelvognen kan selene midtstilles. Barnet får da bedre plass.

 

 

Beskyttet mot vær og vind

Barnet i en Explorer sitter godt beskyttet inne i kupeen. Her kan du velge å trekke ned det integrerte vindu som åpnes og lukkes med glidelås. På solfylte sommerdager kan vinduet gjemmes i en lomme på toppen slik at kun myggnettet brukes. Alle vinduer er svakt sotede og har UV- filter. Det er godt med ventilasjon i vognen og gode reguleringsmuligheter. På regnfylte dager er det lurt å bruke regntrekk over vognen, Nordic Cab regntrekk beskytter vognen mot vær, regn og vind.

Enkel av og påstigning i sykkelvognen

Fronten åpnes enkelt med glidelås. Det er lett å komme til barnet, og det er enkelt for eldre barn å komme inn og ut av vognen selv.

Innvendig plass og lagring

  • Det er god plass i Explorer. Fra setebunn til å ta det hele 71 cm. Dette bestyr at du kan ha barn helt opp til 6- års alder i vognen.
  • Bak sete i Explorer er det god lagringsplass for utstyr til turen. Inni vognen er det også lommer for oppbevaring av for eksempel leker og drikkeflasker.

 

Nordic Cab barnevogn

  • Låve: 1-2
  • Vekt som barnevogn: 14kg
  • Max vekt i barnevognen (barn + varer): 45kg
  • Mål slått sammen: 61 x 101 x 41 cm

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: