Fire årstider – en vogn

På tur uansett årstid

Vi har nå testet ut Nordic Cab i flere måneder. Vi blir mer og mer fornøyd med vognen, og ikke minst vår datter som er kjempefornøyd.

Vognen har i en periode blitt oppbevart innendørs i huset når den ikke ble brukt, og hver gang vår datter får øye på vognen får vi høre replikken, på tur! Hun har helt klart utrolig glad for å dra på tur med vognen uansett årstid. Noen av grunnene til at den blir så godt likt er fordi at det føles trygt og behagelig, takket være de forskjellige måtene å ventilere og sette på myggnetting som til enhver tid bidra til at kupeen uansett vær og vind har et behagelig klima for minsten om bord .

årstider
Fornøyd jente på tur

Bruk i ulike aktiviteter under alle årstider

Allsidigheten og funksjonen til vognen gjør den robuste og tilgjengelige for bruk i ulike aktiviteter og ikke minst i ulikt terreng. Transformasjonen fra en funksjon til en annen er enkel og går på veldig kort tid. Vi har testet den ut hele året, på skitur, joggetur, gåturer, sykkelturer og som sovevogn. Som sovevogn blir den godt mottatt, takket være den deilige «dobbeltsengen» som kan legges helt flat.

 

aktivitet
Utforsker joggevogn

 

Gud oppbevaringsplass

En annen ting som er magisk med Nordic Cab er plass til å ha med seg utstyr bak setet. og de smarte lommene i kupeen til småting som leker, mat og drikke til passasjeren. Selve kupeen har god plass, og dette gjør det enkelt å ha med barn på tur. Det er tydelig at det er mest stas, når tremenningen kommer til vår datter på besøk og vi kan gå på tur med å låne i vogna.

 

På tur med to barn i vognen

 

 

mvh Eirik Moengen Pedersen

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: