Multivogn

En vogn som kan brukes til alt

Vi har nå hatt nordic cab Explorer vognen i 10 måneder og vi har blitt veldig glad i den! Med to små barn har vi hatt bruk for en vogn som det er god plass i. Vi er også en familie som liker oss ute i alle di 4 årstidene, så en multivogn som kan brukes til alt har vært supert.

En vogn som kan brukes til alt

 

Skitur med barn i pulk

Vi startet med å bruke vognen for det meste som pulk på snøen da vi fikk den på vinteren. Vi elsker oss ute på vinteren og tilbyr derfor muligheten til å ta med barn ut på tur. Minste mor som var nett under året når vi fikk vognen er avhengig av pulk/multivogn for å kunne være med oss ​​ut på skitur. Storesøster på da straks 3 år var heller ikke noe racer på ski og foretrakk å sitte i multivognen. Det var veldig greit å ha en pulk med plass til to så mange barna fikk muligheten til å være med ut på skitur. Det som er så greit med å bruke denne om vinteren er at vi kan lukke igjen så hele vognen er lukket, barna varmer barna opp «hytta» og trekket skjermer for å være og finne, det blir en lun og god plass å sitte. Noe annet vi har satt veldig pris på er alle den plassen det er i vognen. Barna har god plass i sete og til beina, samtidig som det er god oppbevaring bak i vognen. Det har vært veldig greit, da vi også har med oss ​​di tre eldre søstrene på tur som gjerne foretrekker kakao, kjeks og en matbit etter at jeg har vært flinke og aktiv på skitur. For at turen skal bli minst mulig stressfull har det veldig fint for oss å pakke vognen på forhånd. Jo mer forberedelser vi kan gjøre hjemme i fred og ro, jo bedre er det. Vi har vognen stående i gangen, fyller den med vognposer, kakao, niste, ekstra klær og alt vi måtte trenge. Så triller vi den ut i bilen (ja vi har stor bil). Kjører til skiløypa og triller den ut på snøen, for så å ta av hjulene og ta på skiene. Alt er pakke og klart, eneste forberedelsene vi trenger å gjøre når vi har kommet fram til løypa er å ta barn i vognen og ski på store barn og voksne. Det justerbare håndtaket bak på vognen er ikke bare fint å bruke til å trille vognen, det har også vert fint å bruke ute på skitur. Større barn har holdt i håndtaket og fått hengt på med ski på beina. Fin måte å gi di større barna også litt pause på di lengre turene, eller for å lære opp litt mindre barn på ski. Vi har hatt det mye gøy på vinterstid med denne vognen, og nå kan vi komme tilbake til vinteren og snøen skal komme tilbake!

Mulighet og ta med barna på tur

 

Sørlandsferie

Nå valgte jeg også å ta denne vognen på sørlandsferie. Her fikk jeg prøve seg på strandtur. Badeklær, mat, drikke og barn blei plassert inn i vognen og badedyr blei plassert oppå vognen på vei til stranden. Vel nede på stranden ble ryggen på vognen lagt helt bak så minst fikk sove. Etter soving var dette en fin «hytte» å sitte å kose seg i og skjerme seg for solen. For sjøl om det er gode og store vindu til å se ut for barna, er det også solskjerming på alle tre vinduer. Solskjermingen kan velge helt å ta ned (på sidene) eller ha halvveis nede. Noe som er veldig fint for å skjerme barna for sola, eller skjerme nysgjerrige barn fra omverden når di helst skal sove. Vognen fikk seg også en tur i dyreparken. Alle som har vert i dyreparken vet at det blir mye å gå og både lagre og små blir slitene. Det var da veldig greit å ha med ei vogn der begge di minste fikk plass. Vi hadde også god plass til nistemat, drikke og badeklær til vi skulle i badelandet.

God plass bak i vogna

 

Bianca Ullebø

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: