Aktiv hverdag

Hvordan få til litt mer aktivitet i hverdagen?

Jeg personlig elsker å hente barna i barnehagen med joggevognen min. Jeg pleier som regel å gå, men har jeg dårlig tid løper jeg, og får en god treningsøkt samtidig.

Føler vi har vært ekstremt heldige den siste perioden med mye fint vær, og det er virkelig forfriskende å kunne få ekstra frisk luft når man likevel må hente barna. Vi ser på høner, toget, traktor (ja vi bor litt på landet) og barna synes det er veldig spennende! Normalt går hverdagen litt i ett og jeg føler virkelig vi får litt kvalitetstid, når vi går i vår egen verden hjem til huset.

På vei fra barnehagen

Bor man like ved barnehagen er det bare å lage en liten omvei, barna elsker å utforske og se nye ting, så det er ingen problem. Håper jeg kan motivere til litt mer aktivitet i hverdagen og kom dere ut.

Ha en super dag

Kine Krøs

Instagram @kine.kros

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: